ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Η πώληση του αυτοκινήτου ή της μοτοσικλέτας σας είναι εύκολη υπόθεση με την Pneus-Online!

Στον ιστότοπο αγγελιών της Pneus-Online, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε και να δημοσιεύσετε μια αγγελία για το αυτοκίνητο ή τη μοτοσικλέτα σας. Η δημιουργία και η δημοσίευση της αγγελίας σας γίνεται με μόνο τέσσερα απλά βήματα.
Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη και εξαιρετικά φιλική προς τον χρήστη.

Ακολουθήστε απλά τις παρακάτω οδηγίες χρήσης και δημοσιεύστε τις αγγελίες σας τώρα!
Βήμα 1: Εισαγωγή των στοιχείων του οχήματός σας
Κάντε κλικ στο banner ‘Καταχωρίστε τις Αγγελίες σας’ στην αρχική σελίδα του ιστοτόπου της Pneus-Online. Θα σας οδηγήσει σε μια σελίδα όπου θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία του οχήματός σας.

Ως πρώτο βήμα για τη δημιουργία της αγγελίας σας, επιλέξτε τον τύπο οχήματος – αυτοκίνητο/όχημα ειδικής χρήσης ή μοτοσικλέτα – για το οποίο θέλετε να καταχωρίσετε μια αγγελία.

Στη συνέχεια, εισάγετε λεπτομερή στοιχεία σχετικά με το όχημά σας.
Στοιχεία αυτοκινήτου:
Αν καταχωρείτε μια αγγελία για αυτοκίνητο/όχημα ειδικής χρήσης, τότε συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για το αυτοκίνητό σας, επιλέγοντας από τις παρεχόμενες επιλογές:

Κατηγορία αυτοκινήτου
Μάρκα αυτοκινήτου
Μοντέλο
Έκδοση
Έτος
Κιβώτιο ταχυτήτων
Θύρες
Καύσιμο
Χρώμα
Χιλιόμετρα
Τιμή

Μην ξεχάσετε να τσεκάρετε το κουτάκι ‘Πρώτο Χέρι’, εάν το αυτοκίνητό σας ήταν καινούργιο όταν το είχατε αγοράσει.
Στοιχεία μοτοσικλέτας:
Αν καταχωρείτε μια αγγελία για μοτοσικλέτα, τότε συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για τη μοτοσικλέτα σας, επιλέγοντας από τις παρεχόμενες επιλογές:

Κατηγορία μοτοσικλέτας
Μάρκα μοτοσικλέτας
Χρώμα
Έτος
Χιλιόμετρα
Τιμή

Μην ξεχάσετε να τσεκάρετε το κουτάκι ‘Πρώτο Χέρι’, εάν η μοτοσικλέτα σας ήταν καινούργια όταν την είχατε αγοράσει.
Επιλογές και σχόλια:
Συμπληρώστε τη στήλη ‘Επιλογές’ με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του οχήματός σας.
Στη στήλη ‘Σχόλια’, μπορείτε να σημειώσετε τα σχόλιά σας σχετικά με το όχημα (ιδιαίτερα στοιχεία, γρατζουνιές, γενική κατάσταση του οχήματος, κ.λπ…)
Καταχώριση φωτογραφιών:
Μπορείτε να καταχωρίσετε έως και τέσσερις φωτογραφίες του οχήματός σας. Αυτή η επιλογή είναι προαιρετική, όμως βοηθάει πολύ στην πώληση του οχήματός σας. Καταχωρίζοντας φωτογραφίες του οχήματός σας (αυτοκίνητο/μοτοσικλέτα) από διάφορες γωνίες, ο αγοραστής θα αποκτήσει μια σαφή εικόνα και θα δείξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον να το αγοράσει. Καθώς μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις, οι φωτογραφίες καλλιεργούν περισσότερο το έδαφος για την πώληση.
Πώς; Μπορείτε να επιλέξετε τις εικόνες από τον υπολογιστή σας, κάνοντας κλικ στο πλήκτρο ‘Περιήγηση’. Αφού επιλέξετε την εικόνα, κάντε κλικ στην επιλογή ‘Ok’ για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.
Βήμα 2: Δημιουργία λογαριασμού
Στο επόμενο βήμα, θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στον ιστότοπο αγγελιών της Pneus-Online. Εάν έχετε ήδη λογαριασμό, απλά εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας για να εισέλθετε στον ιστότοπο. Κάνοντας log in στον λογαριασμό σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις αγγελίες που καταχωρείτε στον ιστότοπο.
Για νέους χρήστες:
Εάν είστε νέος χρήστης, θα πρέπει να συμπληρώσετε τα ακόλουθα στοιχεία και αφού τα συμπληρώσετε, θα εμφανιστεί η προεπισκόπηση της αγγελίας σας.

Διεύθυνση email
Κωδικός πρόσβασης και επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης
Τίτλος
Όνομα και επώνυμο
Διεύθυνση και τηλέφωνο
Ταχυδρομικός κώδικας, πόλη και χώρα

Υπάρχουν επιλογές για την εμφάνιση των στοιχείων του πωλητή. Μαζί με το όνομα/επώνυμο και τη διεύθυνση, μπορεί να εμφανίζεται είτε μόνο η διεύθυνση email σας είτε το τηλέφωνό σας είτε και τα δύο. Αφού δημιουργήσετε λογαριασμό, θα μεταφερθείτε στην ενότητα προεπισκόπησης της αγγελίας σας.
Υπάρχων χρήστης:
Εάν είστε ήδη χρήστης, κάνοντας κλικ στο πλήκτρο ‘Ok’ αφού εισάγετε τη διεύθυνση e-mail και τον κωδικό πρόσβασής σας για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, θα μεταφερθείτε αυτόματα στην ενότητα προεπισκόπησης της αγγελίας.
Βήμα 3: Προεπισκόπηση της αγγελίας σας
Στην ενότητα προεπισκόπησης, η αγγελία προβάλλεται όπως θα φαινόταν στον ιστότοπο. Στην πρώτη γραμμή εμφανίζεται το όνομα του οχήματος και η τιμή, ενώ ακολουθεί ο αριθμός επισκέψεων από χρήστες και η ημερομηνία και η ώρα δημιουργίας της αγγελίας.   Στη συνέχεια, εμφανίζονται όλες οι σχετικές πληροφορίες, όπως κατηγορία, έκδοση, έτος, χιλιόμετρα και τα χαρακτηριστικά του οχήματος, καθώς και τυχόν επιλογές και σχόλια.   Εάν έχετε καταχωρίσει εικόνες του οχήματος, θα εμφανίζονται στην δεξιά πλευρά της σελίδας.
Βήμα 4: Τελική επιβεβαίωση
Αφού εμφανιστεί η ειδοποίηση «Η αγγελία σας επιβεβαιώθηκε   » στο τελικό βήμα, η αγγελία σας θα βρίσκεται online και θα μπορεί να τη δει κάθε χρήστης από όλον τον κόσμο.

Το PNEUS-ONLINE δεν φέρει καμία ευθύνη σχετικά με το περιεχόμενο και τις συνέπειες των αγγελιών που δημοσιεύει στον ιστότοπό του.
Δυτική Ευρώπη :
Ανατολική Ευρώπη :
Αμερική :
Ασία :
Αφρική :
Ωκεανία :
Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, μεταχειρισμένες μοτοσικλέτες, μεταχειρισμένα 4x4, αγορά αυτοκινήτου, πουλήστε αυτοκίνητο, πουλήστε μοτοσικλέτα, αγγελίες αυτοκινήτων, αγγελίες μοτοσικλετών
Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroen, Fiat, Ford, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Seat, Toyota, Volkswagen